Buna tuturor!

Cu bucurie si emotie, vad materializat un proiect pe care mi-l doream de multa vreme. Cu prilejul primei mele colectii vestimentare “OANA ZAVORANU FIRST COLLECTION” va invit si va introduc in acelasi timp, in universal meu plin de autenticitate, indrazneala si pasiune.

Aceasta calatorie a inceput din dragoste pentru moda si din fascinatia mea pentru frumusete si rafinament. Ceea ce veti gasi aici nu este doar o colectie de haine, ci o expresie autentica a personalitatii mele, intr-un mod indraznet si iesit din tipare.

Asa cum am aratat mereu, sunt o femeie care a ales intotdeauna sa mearga pe propriul drum, sa fie autentica si sa indrazneasca sa iasa in evidenta. Si aceeasi filosofie se reflecta in fiecare piesa a colectiei mele.

Hainele de la” Oana Zavoranu First Collection” sunt mai mult decat simple materiale croite; ele sunt o declaratie de stil, curaj si rafinament.


In lumea “Oana Zavoranu First Collection”, autenticitatea este la ordinea zilei, iar fiecare creatie este menita sa va inspire, sa fiti voi insiva, sa va exprimati prin moda si sa indrazniti sa va urmati propriile instincte.

Fiecare schita a fost atent elaborata, fiecare material a fost selectat cu grija, iar rezultatul final este o colectie care nu urmeaza tendintele, ce le stabileste.

Este dedicata celor care apreciaza frumusetea autentica, care isi asuma riscuri si care cred in propria forta de a defini stilul.

Asadar, alaturati-va in calatoria modei autentice, plina de indrazneala si rafinament alaturi de gusturile mele. Oamenii merita sa isi gaseasca un stil nou si unic prin hainele mele, iar eu sunt aici pentru a va ghida in aceasta calatorie plina de descoperiri si exprimare personala.


Cu dragoste si indrazneala,  Oana Zavoranu

Bestsellers:

COS 0

RECENTLY VIEWED 0