Politica de retur

Conform legislatiei in vigoare, „Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului”(UG 34/2014)

Pasi ce trebuiesc urmati pentru returnarea produsului:

  • Inainte de retur produse, notificati in scris la adresa de e-mail [email protected] si/sau telefonic la 0774 513 600, unde veti specifica numarul comenzii, numele intreg, adresa de livrare, denumire produs.

Nu se iau in considerare cererile de retur daca nu au fost anuntate in prealabil in scris sau telefonic.

  • Descarcati formularul de retur disponibil pe site
  • Completati formularul
  • Ambalati produsul /produsele pe care doriti sa le returnati.
  • Trimiteti coletul cu o firma de curierat rapid catre LUCKYONEPRIME SRL, la adresa: str. Bld. Timisoara, nr. 80, sector 6, Bucuresti

Cheltuielile pentru returul produselor vor fi suportate de catre client! 

Restituirea contravalorii produsului returnat (mai putin cheltuielile de livrare) se va face in contul specificat de dvs.,  in termen de 14 zile din momentul in care coletul a intrat in posesia noastra.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, insotite de eticheta originala, fara urme de utilizare, patate, rupte din vina Clientului (fortare la probat), lipsa accesorii (nasturi, fermoare rupte,etc) sa nu fie spalate. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a refuza returul.

 Pasi ce trebuiesc urmati pentru schimbare produs

  • Inainte de schimb produs notificati in scris la adresa de e-mail [email protected] sau/si telefonic la 0774 513 600 unde veti specifica motivul pentru care doriti schimbare produs

Schimbul produsului este acceptat in cazul in care produsul nu se potriveste din punct de vedere al masurii in limita contravalorii achitate.

Consultati GHIDUL DE MASURI din paginile site-ului.

   

Bestsellers:

COS 0

RECENTLY VIEWED 1