Termeni si conditii

Site-ul www.oanazavoranu.com este operat de societatea LUCKYONEPRIME S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, sector 4, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/22704/2023, CUI 49197364, numit in continuare Vanzator.

Utilizarea site-ului www.oanazavoranu.com ( inclusiv accesare, navigare, cumparare produse) implica acceptarea anumitor termeni si conditii, de catre persoana care il utilizeaza, denumita in continuare „Utilizator”, „Client”, „Cumparator”, sub forma unui contract legal intre LUCKYONEPRIME S.R.L. si utilizator. De aceea, se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor de mai jos.

INFORMATII GENERALE

Administratorul site-ului www.oanazavoranu.com isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara o notificare prealabila. Utilizatorul avand acces permanent la termenii si conditiile de utilizare actualizati, pentru a le consulta.

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu Realitatea, insa uneori in functie de setarile monitorului sau a telefonului dvs. si a procesului de executie a fotografiilor, pot sa difere usor nuantele culorilor produselor.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si serviciilor disponibile pe site (imagini statice /dinamice / prezentari multimedia /etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind exclusiv cu titlu de prezentare.

Clientii site-ului www.oanazavoranu.com vor fi informati daca produsele sunt executate la comanda, in cat timp se vor prelucra si in cat timp vor ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefonic.

Imaginile de prezentare a produselor, ofertele, preturile produselor pot fi schimbate fara o notificare in prealabil.

Produsele comercializate prin site-ul www.oanazavoranu.com vor fi insotite in momentul livrarii de factura fiscala.

PROPRIETATEA – DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.oanazavoranu.com  (grafica, imagini, texte, logo) este proprietatea LUCKYONEPRIME S.R.L. si a furnizorilor sai, fiind protejat de legea drepturilor de autor si legea privind proprietatea intelectuala.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus catre terti, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii, urmata de orice utilizare in scop commercial, care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere, fara a avea in prealabil un acord scris din partea titularilor drepturilor de proprietate, reprezinta o incalcare a Termenilor si Conditiilor.

Utilizatorul NU are dreptul de a modifica partial sau integral site-ul web, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera fara acordul societatii. Niciun Client NU dobandeste, prin utilizarea si accesrea site-ului un drept sau o licenta de utilizare a informatiilor de pe site.

Folosirea fara acordul scris a LUCKYONEPRIME S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legii din Romania.

PLATI SI PRETURI

 Preturile afisate in cadrul site-ului www.oanazavoranu.com sunt exprimate in RON (lei romanesti) cu TVA. Preturile sunt valabile la momentul accesarii site-ului. Prin efectuarea unei comenzi pe site, va obligati sa platiti contravaloarea produselor comandate, prin metodele de plata afisate pe site si selectate de dvs. in momentul plasarii comenzii.                                                                                                                  In cazul platilor online, Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru nici un alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand, dar nelimitandu-se, la comisioane de conversie valutara aplicate de banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON.                                                                                                                                         Responsabilitatea pentru aceasta actiune o are exclusiv Cumparatorul. Vanzatorul va transmite  factura aferenta comenzii ce contine produsele vandute de LUCKYONEPRIME SRL precum si alte plati aferente comenzii (cost livrare), exclusiv in format electronic la adresa de e-mail mentionata de Cumparator. Datele cardului de plata ale Utilizatorului / Clientului /Cumparatorului nu vor fi accesibile LUCKYONEPRIME S.R.L. si nici nu vor fi stocate de catre LUCKYONEPRIME S.R.L. sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare carduri.

LUCKYONEPRIME S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica preturile, fara o notificare prealabila.

PLASAREA SI CONFIRMAREA COMENZII

La plasarea comenzii veti parcurge urmatorii pasi, fie ca va creati un cont de utilizator pe site, (my account), fie ca NU doriti sa va creati un cont:

 • Selectati produsul dorit si il adaugati in Cosul de cumparaturi, cu un click pe „Adaugare in cos”
 • Daca doriti sa achizitionati mai multe produse in cos dati un click pe butonul „Continua cumparaturile”
 • Cand toate produsele dorite sunt in Cosul de cumparaturi, dati click pe butonul „Finalizare comanda”, daca v-ati facut cont de utilizator. Daca NU v-ati facut cont, dati click pe butonul „Finalizare comanda” ca Vizitator si introduceti adresa dvs de email,pentru confirmarea comenzii.
 • Introduceti datele de facturare
 • Introduceti adresa de livrare
 • Livrarea se face prin curier
 • Alegeti metoda de plata
 • Bifati „de acord cu Termenii si Conditiile de pe site”
 • Plasati comanda prin click pe „Finalizati comanda”

Veti primi un e-mail de confirmare Plasare comanda.

Vanzatorul va emite catre Client, exclusiv, o factura in format digital pentru produsele livrate. Prin finalizarea comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.  Prin finalizarea comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze prin orice mijloc disponibil agreat, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.                                                                                                                                       Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Client/ Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului/ Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului,a tranzactiei, in cazul platii online.
 • Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de LUCKYONEPRIME S.R.L., in cazul platii online.
 • Datele furnizate de catre Client/Cumparator,pe site sunt incomplete si/sau incorecte.

INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Va puteti inregistra cu un singur click pe butonul „Contul Meu” (My Account) disponibil pe pagina principala, cu parcurgerea pasilor necesari in vederea inregistrarii.

Pentru inregistrare, vi se va solicita nume, prenume, adresa de e-mail valida si o parola.

Sunteti pe deplin raspunzatori pentru pastrarea parolei de acces, precum si pentru toate informatiile privind inregistrarea, autentificarea si contul, si pentru orice comanda si plata efectuata prin utilizarea site-ului nostru din contul dvs.

LUCKYONEPRIME S.R.L., aplica politica de respectare a confidentialitatii datelor cu caracter personal al clientilor. Datele cu caracter personal introduse de Client in momentul accesarii site-ului sau plasarii unei comenzi sunt prelucrate in vederea indeplinirii scopurilor pentru care aceste date au fost solicitate, respective pentru prelucrarea comenzii si livrarea produselor cumparate de pe site.

                                                                                                                                                                                         POLITICA DE LIVRARE

Avand in vedere ca produsele de pe site-ul nostru www.oanazavoranu.com se fac pe comanda ferma, timpul de expediere a produselor (in functie de modelul ales) poate fi diferit. Dar numai mult de 20 zile calendaristice de la data preluarii comenzii dvs.

Livrarea se face prin curier de la vanzator la client, la adresa specificata la inregistrarea comenzii, intr-un ambalaj care sa-i asigure siguranta. Raspunderea pentru deteriorarea pe parcursul transportului revine firmei de curierat, conform legislatiei in vigoare.

Pentru orice sesizare legata de starea coletului, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected] sau numar de telefon 0774.513.600, in termen de 24 ore de la momentul primirii comenzii.

PROCEDURA DE RETUR

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti atunci cand achizitionati produsele noastre. Daca nu sunteti incantati de produsele comandate, le puteti returna si noi va vom returna contravaloarea acestora. Conform legislatiei romane in vigoare, „ Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 14 zile de la primirea produsului” (UG 34/2014.).  Cumparatorul/Clientul poate sa faca retur, si/sau pot alege alt produs in limita contravalorii produsului returnat, a produsele achizitionate de pe site-ul nostru, in termen de 14 zile de la data primirii, pe cheltuiala lui (cost livrare prin curier) cu respectarea termenilor si condidiilor de mai jos .

 • Inainte de returnare, clientul trebuie sa notifice in prealabil comerciantul in scris prin completarea formularului de retur de pe site, la adresa de e-mail [email protected] si/sau telefonic la nr. 0774513600 unde va specifica numarul comenzii , numele intreg, adresa de livrare,denumirea produsului/produselor,motivul returului. Nu se iau in considerare cererile de retur daca nu au fost anuntate in prealabil telefonic si in scris.
 • Produsele returnate trebuie sa fie in acceasi stare in care au fost livrate,insotite de eticheta originala. In cazul in care produsele returnate sunt patate, miros a parfum,spalate, rupte din vina Clientului (fortare la pobat), lipsa accesorii(nasturi, fermoar rupt,etc),lipsa etichetei originale, ne rezervam dreptul de a refuza returul.
 • Suma de bani aferenta produsului/produselor returnate, mai putin cheltuielile de livrare, va fi restituita in contul specificat de dvs. in termen de 14 zile lucratoare din momentul in care coletul retur a intrat in posesia noastra si indeplineste conditiile enumerate mai sus.
 • Schimbul produsului este acceptat in cazul in care produsul nu se potriveste din punct de vedere al masurii in limita contravalorii achitate. Vanzatorul pune la dispozitia Cumparatorului in paginile site-ului, un GHID DE MASURI ce trebuie consultat inainte de a face comanda.

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Va rugam sa cititi ‘Politica de Confidentialitate’ cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul contract.

FOLOSIREA COOKIE-URILOR

Va rugam sa cititi ‘Politica de Cookies’, care face parte din prezentul contract.

PROCEDURA DE REZOLVARE A RECLAMATIILOR

Orice neintelegere aparuta intre LUCKYONEPRIME S.R.L. si Client se va solutiona pe cale amiabila prin intelegerea intre parti. In cazul in care acest lucru nu e posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti in acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti.

Orice reclamatie legata de accesare, utilizare, inregistrare pe site, efectuarea unei comenzi, aspecte despre comanda efectuata si altele, se va face telefonic la nr. 0774.513.600 sau prin e-mail, la adresa [email protected]. Veti primi un raspuns din partea LUCKYONEPRIME SRL in 3 zile lucratoare, de luni – vineri  intre orele 10 – 18. Clientul declara ca este de acord sa nu faca publice aceste nemultumiri (pe retelele de socializare, media, discutii la petreceri private sau oricare alta modalitate) sub rezerva suportarii daunelor cauzate pentru prejudiciu de imagine adus LUCKYONEPRIME S.R.L. prin aceste actiuni.

RASPUNDERE CONTRACTUALA

Clientul, prin crearea si utilizarea contului pe site-ul nostru isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor personale (user si parola), fiind responsabil in conditiile legii de activitatea derulata prin intermediul contului sau. Prin accesarea site-ului, utilizare acestuia, crearea  Contului, plasarea comenzilor, etc. Clientul accepta in mod expres Termenii si Conditiile site-ului in ultima versiune comunicata pe site.

Nu ne asumam raspunderea pentru folosirea necorespunzatoare a produselor vandute de noi dupa ce au ajuns in posesia Cumparatorului. Fiecare produs vandut de LUCKYONEPRIME S.R.L., este de calitate superioara. Verificam atent toate produsele inainte de livrarea lor catre dvs. Fiecare produs are eticheta cu instructiuni de ingrijire (spalat, calcat, uscat, masura compozitie de material), ce trebuie sa fie respectate de catre Cumparator. NU ne asumam raspunderea pentru o intretinere gresita sau folosirea necorespunzatoare a produselor (fortare intetionata sau accidentala).

FORTA MAJORA

Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexcutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte are dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea deplin drept a Contactului, fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 
SUPORT CLIENTI

E-mail: [email protected]

Tel: 0774.513.600

Luni – Vineri, in intervalul 10 – 18.

Bestsellers:

COS 0

RECENTLY VIEWED 0